Servicenummer aanvragen​

085-/088-/0800-/0900-nummers: professionele uitstraling!​

Professionele uitstraling met een servicenummer

Het bedrijfsleven maakt op grote schaal gebruik van service- en nationale bedrijfsnummers. Maar liefst  88% van de top-500 bedrijven in Nederland gebruikt een 0800, 088, 085 of 0900 nummer. Het zijn vaak klantvriendelijke nummers die makkelijk te onthouden zijn. Deze telefoonnummers worden vaak gebruikt voor een webshop, servicelijn of speciale campagne. Het voordeel van een servicenummer is dat het een landelijke, servicegerichte uitstraling geeft. 

Verschillende soorten servicenummers

Er zijn verschillende soorten service- en bedrijfsnummers:

0800-nummer

Bij een 0800-nummer belt de beller gratis, dit maakt contact laagdrempelig en zeer klantvriendelijk. Dat betekent dus dat jij als houder van het nummer de belkosten betaalt.

0900-nummer

Bij 0900-nummers betaalt de beller de kosten. Hoeveel zo’n gesprek precies kost, bepaal jij als nummerhouder. Je kan de beller per minuut of per gesprek laten betalen.

085- en 088-nummer

Bedrijven die in meerdere regio’s in Nederland gevestigd zijn, kunnen een 085- of 088-nummer aanvragen. Zo’n nummer heeft een landelijke uitstraling. De beller betaalt het normale tarief.

Virtueel nummer

Als je een servicenummer via ons aanvraagt, hoef je niet te investeren in een telefooncentrale of telefoontoestel. Het is een virtueel nummer. Dat betekent dat het nummer direct op je bestaande telefoon kan worden afgeleverd. Dus zowel vast als mobiel!