Persoonlijke bereikbaarheidsdienst

Met de telefoonservice van TopConnect mis je geen gesprek meer!

Telefonische bereikbaarheid

Ervaren medewerkers

Telefonische bereikbaarheid voor alle bedrijven, groot en klein. Wij zijn er goed in! Als je zelf niet in de gelegenheid bent de telefoon aan te nemen, kun je – al dan niet vertraagd – de telefoon doorschakelen naar de telefonistes van TopConnect.

We werken met een vast team van goed opgeleide, empathische medewerkers. Ze zijn in vaste dienst; het verloop is heel klein. We werken niet met studenten. De gesprekken voor jouw bedrijf worden aan een vast team toevertrouwd. Daardoor krijgen jouw bellers niets steeds een ander persoon aan de telefoon.

Betrouwbaar

Snel van start, dagelijks opzegbaar

TopConnect is al meer dan 10 jaar succesvol in de telefoonservice-branch. We verstaan ons vak en onze telefoongesprekken voeren wij dusdanig dat jouw klant denkt een medewerker van jouw bedrijf aan de lijn te hebben. Wij vinden het belangrijk dat de gesprekken aansluiten bij de visie van jouw bedrijf.

Als je wil, kan je binnen een uur gebruikmaken van onze service. Ook opzeggen is eenvoudig: dat kan per dag. Zo zit je nooit vast aan lange contracten. We weten dat het belangrijk is om als ondernemer flexibel te kunnen zijn!

Wij kennen onze klanten

Terugkoppeling naar jou toe

Het is van groot belang dat wij precies weten wat jouw bedrijf doet, wie jouw collega’s zijn en hoe jij wil dat we met jouw klanten omgaan. Een vast team neemt jouw gesprekken aan. Zodat ‘veelbellers’ al snel door ons herkend worden.

Onze terugkoppeling naar jou toe is altijd volledig. We vermelden naam, evt. bedrijfsnaam, telefoonnummer en de reden waarom gebeld is. Het is ook mogelijk om extra informatie van je bellers te vragen, zoals e-mailadres, postcode en huisnummer etc. Ter geruststelling: alles gebeurt conform de AVG-wetgeving.

Bereikbaarheid

Wat doen we nog meer?

Wij zijn op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.00-20.00 uur en op vrijdag van 08.00-18.00 uur.

Telefoonservice is onze ‘core’. Daarmee zijn we begonnen en daar zijn we heel goed in. Maar er is meer mogelijk:

Onze diensten

Telefoonservice

Hoe ver automatisering ook voortschrijdt: er zal altijd behoefte blijven aan persoonlijk telefonisch contact. Wist je dat 70% van de bellers geen voicemail inspreekt?!

Klantenservice

Niet alleen eerstelijns, maar ook tweedelijns opvang. We geven bellers uitgebreide informatie, leiden ze door het bestelproces etc.

E-mail afhandeling

Wij verwerken ingevulde webformulieren, handelen aanvragen af (en versturen ze desgewenst), bewaken storingsmeldingen en reparatieverzoeken, beantwoorden of versturen in jouw naam e-mails etc.

Servicenummers (085/088/0800/ 0900)

Een servicenummer is een klantvriendelijk nummer en wordt met name gebruikt voor webshops, servicelijn en speciale campagnes. Bij TopConnect vraag je deze nummers voordelig aan.

Secretaresseservice

Besteed je secretariële/administratieve werkzaamheden uit aan ons. We hebben jarenlange ervaring.

Zakelijk (vast) telefoonnummer

Bij TopConnect vinden we dat een zakelijk telefoonnummer voor iedere ondernemer beschikbaar moet zijn. Wij hebben een voordelige formule (met app!) ontwikkeld voor ZZP'ers en andere bedrijven.