Direct contact? Bel 020-262 3333

Over TopConnect

TopConnect Telefoonservice is in 2006 gestart in Friesland. Inmiddels zijn we verhuisd naar Amstelveen. We zijn geen grootschalig contactcenter: we zijn met z’n vijven en we verstaan ons vak.

We hebben veel ervaring en een groot empathisch vermogen. Het is immers belangrijk dat uw ‘veelbellers’ door ons herkend worden en ze niet voor de zoveelste keer hun naam moeten spellen of telefoonnummer moeten doorgeven… Wij zijn er trots op dat wij kwalitatief goede gesprekken voeren en deze op een duidelijke manier terugkoppelen.

Onze klanten

Onze klanten bestaan onder meer uit kleine tot middelgrote bedrijven die de telefoon vaak niet zelf willen of kunnen beantwoorden. Daarnaast werken we ook voor grotere bedrijven, die een deel van hun telefoonverkeer aan ons uitbesteden (bijvoorbeeld de klantenservice of helpdesk), voor wie we de telefoniste vervangen of de overflow opvangen. Onze klanten zijn door heel Nederland gevestigd, maar ook in Duitsland en België.
Voor steeds meer zorgverleners nemen wij de telefoon aan! Zie ook telefoonservice voor praktijkondersteuning.

Team

Mariska de Zwaan is eigenaar van TopConnect. Zij heeft een secretariële achtergrond en is al jarenlang met veel plezier ondernemer. Ze is begonnen met een secretariaatsbureau en startte in 2008 de telefoonservice.

Het team van TopConnect bestaat uit een vast aantal (parttime) telefonistes dat al jaren werkzaam is bij TopConnect. We zijn er trots op dat we in ons team óók medewerkers hebben die een achterstand op de arbeidsmarkt hadden. We vinden dat we op onze manier een klein steentje bijdragen aan ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Naast Mariska, kunt u Rosa, Ineke, Saskia, Shannon en Natasja aan de telefoon krijgen. Uw bedrijf wordt aan een vast koppel toevertrouwd, zodat uw klanten niet steeds een andere telefoniste aan de telefoon krijgen en onze telefonistes goed ingewerkt raken bij uw bedrijf en het soort telefoontjes dat ze voor u kunnen verwachten.

Bij ons géén storende achtergrondgeluiden: alle telefonistes werken in een rustige omgeving. Wel zo prettig voor hen en voor uw klanten.
Onze telefonistes spreken ‘ABN’ Nederlands, goed Engels en kunnen een standaard telefoongesprek voeren in het Duits en Frans. En vanwege onze ‘roots’ in Friesland: we verstaan Fries!

Mariska

Rosa

Ineke

Saskia

Shannon

Natasja